Hotel zur Sonne - Winterberg

Sauerland Hotel zur Sonne

Hotel zur Sonne staat bekend als een familiehotel en dat willen wij ook uitdragen. U zult zich met uw familie bij ons thuis voelen. Kom en ervaar onze aangename en ongedwongen gastvrijheid.

Het Sauerland wordt ook wel het land van de 1000 heuvels genoemd. Wij zijn gemakkelijk te bereiken en toch ook aan de rand van het bos en de natuur. Geniet bij ons van de bosrijke en glooiende heuvels, zover het oog kan zien, het prachtige landschap en de schitterende valleien met hun beekjes en riviertjes.

In de directe omgeving vindt u de bekende wandelroute ‘de Rothaarsteig’, het skigebied met de skischans, de skipistes en de liften. Op slechts 500 meter van het hotel ligt de internationale bobbaan, waar het hele winterseizoen trainingen en wedstrijden plaatsvinden van het bobsleeën, het rodelen en skeleton. U kunt daar zelf ook een ritje maken in een bobslee, dit is de zogenaamde ‘taxibob’.

Het skigebied van Winterberg is slechts 150 meter van ons hotel. U hebt dus geen parkeerproblemen want u kunt de auto bij het hotel achterlaten en onbekommerd gaan skiën.

Onze veelzijdige arrangementen maken het mogelijk uw vakantie afwisselend en aantrekkelijk in te vullen.

Wij doen er alles aan om het u zo goed mogelijk naar de zin te maken; laat u door ons verwennen, u zult zich hier door de rust, de frisse lucht en de schitterende natuur, helemaal thuis voelen en echt kunnen genieten!

Het geeft ons enorme voldoening om zowel volwassenen als kinderen welkom te mogen heten.

Het terras biedt rust en ontspanningsmogelijkheden: Ga heerlijk genieten en ervaar de rust. Onder het genot van een drankje of hapje uit onze eigen keuken hebt u helemaal het gevoel er echt even uit te zijn.

Onze koks, waar we zeer trots op zijn, verwennen u met de beste regionale gerechten en andere culinaire hoogstandjes. 
Wat te denken van een familiefeest, een bruiloft, een bedrijfsjubileum of bedrijfsfeest. Ons restaurant biedt plaats aan 100 personen. Vraag naar de mogelijkheden! Wat onze partyservice betreft houden wij ons bezig met de hele organisatie van uw feest. U viert onbekommerd feest en wij zorgen voor de rest!
In overleg met u maken we een aanbod op maat!

Welkom bij Hotel zur Sonne
Plezier in zomer én winter

Plezier in zomer en winter!

In onze ‘Schirmbar’ kunnen wij u in zowel de zomer als de winter veel vertier bieden. In de zomer bedienen wij u op ons terras vanuit de Schirmbar, heerlijk in het zonnetje en genietend van een drankje en een muziekje.
’s Winters is dit onze après skibar! Hier geht’s los!
De skibar is verwarmd, sfeervol verlicht en voorzien van een voortreffelijke ambiance!
Muziek naar ieders' smaak! Kom, geniet en maak plezier.
Deze vorm van vermaak gaat soms gepaard met de nodige decibels! Wij proberen dit in ieder geval tot een minimum te beperken.

In de winter komt u na het skiën bij ons langs, wanneer u de ski’s terugbrengt of uw auto gaat ophalen. U kunt en mag dit niet missen! Onze medewerkers spreken de taal van de doorgewinterde skiër!

Buiten het winterseizoen om, kunt u na uw toertocht, uw fietstocht, uw wandeling even heerlijk relaxen en bijkomen. Geniet van de rust en de gemoedelijke uitstraling.
U rust en geniet, wij verzorgen de inwendige mens!

Waar vindt u ons?

Het grootste skigebied ten noorden van de Alpen bevindt zich tegenover (op ca. 100 meter van): Hotel zur Sonne